Вечір добрий, панство миле
Як живете? Все люксично?
Чом ви-сьте не приходили
До мене в гості, як то звично
Любись-мо ми си посидіти
Тільки втрьох – як файні друзі.
Без вас буду я марніти
Перебуватиму в напрузі.
Мені так хочеться, щоб ви
Завжди поруч були
І не тільки в мої сни,
А й в життя прибули.
Тому прошу вас – вертайтесь
Разом – веселіше
Ну і ви такОж признайтесь
Де ж вам буде ліпше,
Як не в серці мОїм?
А ненависті й зраді
Зробіть ось так на зло їм
І всі ми будем раді
Дружбі і любові.