Ах літо ,
чекали на тебе так довго й постійно ,
чекали тепла ми від тебе ,
так мрійно .
Ах літо ,
3 місяці віри у небо ,
і теплі ті ночі ,
так тепло нам треба.
Ах літом ,
зриваючи одяг поринути в диво.
Й до ранку гуляти ,
зустріти світанок - красиво!
Забути про \"можна , не можна\" ,
шукати любові сміливо ,
ех літо .
Ти краще за всі пори року ,
тебе ми чекати вже звикли щороку ,
бо ти розриваєш від щастя серця,
ах літо ,
так часто в піснях про це йдеться.
І літом - нікуди ж спішити не треба,
тепло заринає геть нам десь під ребра ,
і сівши у потяг , летиш ти до мрії ,
ах літо,
ти віра , в тобі всі надії .