Україна – журавка моя.
Рідна мова, безмежні поля,
І Дніпро, і славетний Донбас,
І Карпати зелені у нас.
Ти лети моя птахо, лети
Крізь всі грози, дощі і вітри,
Моя ненька – Вкраїна моя,
Я зернинка, маленька твоя.
Україна співучий мій край,
Моя пісня гучніше лунай.
Тихі зорі, садочки рясні,
Білим квітом вони на весні.
Я з криниці нап’юся води
На Землі хай не буде біди
Твої крилонька, птахо моя,
Хай осяє ранкова зоря.
Ти журавочка ніжна моя,
Україна моя чарівна.
Водограї, зелені ліси
І любисток в холодній росі.
Україна – серденько моє,
В тебе небо високеє є.
Рушниками твій вишитий шлях.
Нездоланая ти у віках.
Берегиня моя – рідний край
Нас до дому усіх повертай.
І в оновлених храмах хай знов
Живуть Віра, Надія, Любов.