Ця зима залишить по собі порізи, подряпини, Але жодного шансу, щоб утікати, палити мости, Коли я буду зовсім на дні чи на краю, спини́, Бо ж ніхто так добре не відчував мене. Тільки ти.
ID: 469709 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 01.01.2014 22:36:19 © дата внесення змiн: 01.01.2014 22:36:19 автор: Ivanka B.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie