Молюсь за рідну Україну,
За Маріуполь і Дніпро,
Молюсь за батька , мати й сина,
Молюсь за поле і село.
Молюсь за хліб святий і вишні,
За чистий крихітний струмок,
За пісні, що з народу вийшли.
Молюсь за кожний колосок.
За нашу землю світанкову,
За спадщину всю Кобзаря,
Молюсь за мову колискову,
За вас молитва ця моя.