Сили АТО знищили 500 терористів у Луганській області,
23 серпня, оце так подарунок до свята,
Цікаво що за фантасти там у штабі їм пишуть ці повісті,
Ну дуже і дуже у них уява багата.
Головне що Шкіряк підтвердив, значить вірити треба,
І це все одним ударом, плюс 40 одиниць техніки розбили,
Майдануті в екстазі від щастя скачуть до сьомого неба,
Відчуття смертей і горя чужого їм таке миле,
Вони кайфують як читають всю цю фейкову писанину,
Реальні відео знущань і убитих ватників – їм як нірвана,
Не хочуть всі ці путіноуйлісти домовлятися і миру,
Їхня шайка сатаністів безнаказаністю п’яна.
23.08.2014
https://www.youtube.com/watch?v=KlduWkEKU4I