...Небом рожеві біжать носороги,
гоцають зебри лілейно-лимонні.
Лев-альбінос ніс рожевий і вогкий
у фіолет, у кущі анемони,
вимастив. Місяця-жабку тендітні
ловлять зелено-червоні лелеки.
Сині коали – барвінкові діти –
бавляться хмарами. Темряву з глеків
чорного всесвіту слоники жовті
ллють на сади веселкового світу.
Барви його, що на спеці пожовкли,
ніч підфарбує. І вранці, омиту
у прохолоді і скупану в зорях,
землю загорне у бронзові маки.
Кажете, в мене фантазія хвора?!
Маю я свідка – спитайте собаку!..
17.05.2011