Я знаю, ти вже народилась -
Не можу це не відчувать.
Мене чекати утомилась
Кохання щоб подарувать.
Війну віч-на-віч з самотою
Окремо кожен з нас веде.
Одною спільною метою
Удвох гуртуємось в тандем.
Ми стрінемось обов’язково -
Нас ночі зближують і дні.
І я скажу тобі три слова,
А ти відповіси мені.
Я знаю, ти вже народилась
І зовсім поруч десь живеш.
Сьогодні знов мені наснилась...
А я тобі?.. Звичайно, теж!
(21.10.2010.№149)