Тобі все одно з ким бути -
По вітру у блуд несе.
За дарма, не за валюту
Готова робити все.
Крим, Рим, також мідні труби
Пройшла ще в шкільні роки.
Як доказ - відсутні зуби
І шрам посеред щоки.
Єдині для тебе друзі -
Цигарка і алкоголь.
У світі своїх ілюзій
Виконуєш хибну роль.
На тебе усім начхати,
Мені, не злукавлю, теж.
Байдужою стала й мати,
Бо зовсім не так живеш.
(16.03.2013.15:30.№225)
Сумська обл.