У мене особисте є покликання,
На котре витрачаю долю я часу -
Альтернатива зайвому базіканню,
Мій хрест святий, що по життю давно несу.
Все починалось ще у рік тринадцятий,
Коли шкільні перегортались вихідні…
Тоді іще не міг я розібратися -
Звідкіль, навіщо і для чого це мені.
З роками все чіткіш виднілись літери,
Назавжди сором зник, що стримував колись…
Всі ті, хто був у курсі, це помітили,
До перемін із інтересом віднеслись.
Вони весь день сьогодні пробазікали,
А я до вечора тіг масу вантажу…
Мені буває інколи так ніколи,
Про що ніколи і нікому не скажу.
(08.11.2013.13:50.№240)
Воронезька обл., Росія