Прицільно щоночі
Прострілює очі
Зоря із екрану вікна...
Напевно, зі злості,
Бо третій рік поспіль
Надворі триває війна...
Під цим небокраєм
Життя протікає
Далеко від рідних, близьких...
А ті, що додому
Не прийдуть крізь кому -
Ох, скільки їх, скільки таких...
Сюрпризів не буде -
Мене знов розбудить
Зоря із екрану вікна...
Примруживши очі,
Під ніс пробурмочу -
Дістала ця клята війна...
(23.03.2016.02:50.№282)
Донецька обл.
Вадим Косарєв відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Екрани теж лукавлять...
Але позитивні вісті все ж трохи дають якусь надію...
Все буде так, як ми в душі того хочемо. Терпіння... Лише терпіння і підтримка.
Спасибі)
А цей клятий "МАрсіанин" геть з усім не згоден.
Справно грають свої ролі,
ці підступні вражі тролі,
відробляють свої гроші,
часом ще й гризуть як воші,
прийшли наче «Марсіани»,
будьте пильними Земляни.
бо відомо вже давно,
краще не чіпать лайно.
Вадим Косарєв відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00