Святкова вишиванка,
Душа в ній вся моя.
І мальви біля ганку,
І співи солов’я.
Хрещаті візерунки,
Калина і верба.
Волошок поцілунки,
І сонячні жита.
Вустами доторкнуся
До вишиванки я,
І серцем пригорнуся
До крилець журавля.
Заграва в небі чистім,
І вишивка цвіте.
В віночку променистім.
Вкраїна світом йде.