Згорнувся день.Заграва
У хмари заховалася.
Бо насувалася
Гроза.
Згорнувся день.
Краплинами дощу
Упав на землю спраглу.
Згорнувся день:
У блискавках вогню,
Що засвітили небо мовчазне,
І тишу розірвав
Гучними громовицями...
Той день,
Коли синицю
Я відпустила з рук...
Згорнувся день.
Народне прислів'я каже:"Краще мати синицю
в руках, ніж журавля в небі."