Ранок розпочався
знову з каптопреса...
Як інакше збити клятий тиск?
Після каптопреса,
вгамувавши стреси,
почефірю на свій страх і риск.
Ой,життя вдалося,
чи то так здалося!?
Та якого треба ще рожна?
Тільки б колосилось
у полях колосся,
тільки б не минала нас весна!
Тільки б небо чисте
і сміялись діти
в світі без байдужості й брехні,
щоб вогонь був добрим -
завжди міг зігріти
й не було агресії в вогні.
Як би поселити
мир у наших душах ? -
Не було б ненависті небес.
Не анексували б
океани сушу -
може став би зайвим каптопрес.
Завтра вже,колеги,
житиму по Бреггу** -
дні голодні,трапези скупі.
І ніяких ліків -
альфа і омега!
Ну,хіба що БАДи NSP...***
*Пігулки для зниження кров'яного тиску.
**Поль Брегг - автор книги"Чудо голодування".
***NSP - Nature's Sunshine Products - натуральний сонячний продукт .
Американська фірма - світовий лідер по виробництву біологічно активних добавок.