Я люблю своє місто, свою Україну.
Ти і я - ми Держава з тобою єдина.
Наше море Азовське вітає гостей,
Сміх навколо лунає веселих дітей.
Люди в нашій країні живуть працьовиті.
Доброзичливі, гарні ще й талановиті.
І Держава у кожного в серці у нас.
Зігріває хай лагідне сонце всякчас.
Сяє в нашому небі заграва свободи,
Символ золото-синій Держави й народу.
Бо є на землі цій, єдина країна.
Така неповторна, як наша калина.