АРАБЕСКА
Квіти розпочинають весняний хадж
до берегів маго-
-метанії,
і п’ять разів днем
поклони б’ють,
прочитані сонцем,
їхні далекобійні хвилі -
нових сферичних кіл
цвітастого вливу та виливу,
і просять мешканців суш
зняти все чорне
із душ та тіл,
і просять жінок
стати з колін
гордо й поштиво
побіля них,
вийти на волю з-під хуст,
і влитися в їхню новітню хвилю
до їхніх нескорених урочисть…
Та старовіри знов
жінкам накидають
чорне на голови,а вони
не хочуть навіть
і тіл…
На знак протесту
вони
банітують себе у квіти
і замикаються в них…