І до Сонця Правди порив!
Логосу, Богу-Слову
Ісусу Христу
і первоверховним апп. Петру і Павлу
присвячується в любові!
І в серці квіти
налились
Посеред літа
і навіки,
завтра,
і нині, і колись
Благословенна
ніжная космея
посеред літа! — вільна фея!!
І поспішаю днесь —
і ще це:
хоч помиляюся
а в небо голубе
вивільнююсь спільним могутнім
серцем —
у світову непораховану
тебе!..
29.06.2024, свято первоверховних апп. Пера і Павла,
з причастям;
Київ —
третій вибір Богородиці,
другий Єрусалим