Шалаве серце поета -
що ви про нього знаєте?
З ким переспало сьогодні,
кому і чому присягало,
чиє взуття полизало,
перед ким в театральну встало,
кому змінило, на кого
капосний лист написало,
як розкрутило себе
в останній тиждень по сайтах,
в новинах, язик аж втомився
тріщати постійно папугою!..
Вішатися на шию
шановній безжальній публіці,
злизувати ті крихти
аплодисментів з підлоги,
складати в архівчик премії,
чекати щемно нової...
та найхеровіше — звати
себе поетом і знати,
що з серцем таким шалавим
ти не він, а лише літератор.