молекулярні згустки
тисячі обіймів
одночасно
збілілі туманом
щільність підвищується
на міжгалактичному рівні
близькість зашкалює
навіть коли ми від'ємні
ти дуже поруч
возз'єднані бульбашки спліну
ми дуже високо
низько
та де ж ми
?!
страшно
подумати.
мертвим
не дихаєш
годі.
.!.
краще не думати
відчути
потребу
Защільність.
відчуй
ми розчинні
.
я люблю воду
мій корабель
він невинний
неНазва
-
амфібія
вітру і сонця
уЯВа
ми надто вічні
в поєднанні
"білих"
і "чорних"
нефарби
..
де ж ти закінчуєшся
сірих білил
уробо́рна утроба
?