Скільки цвіту лягло -
Молоденьких хлоп'ят за Вкраїну...
І сьогодні в село
Ти вернувся на завжди, бо згинув.
Плаче мати ридма...
Вся рідня аж затерпла від смутку.
Був синок... і нема -
Кожен день грає смерть в свою дудку.
Йде проклята війна,
Линуть звістки... по всій Україні
І жива сивина
Сріблить коси за мить материні:
Ой, синочку, за що...
Тебе вбили скажені іуди?
Й порожнеча в ніщо...
Тисне зболені втратою груди.
На колінах весь люд
Тобі дань віддає не останню...
За твій воїна труд
Проводжає в доріженьку дальню.
А на дворі весна...
Все навкруг молодіє, вирує.
Тільки пісня сумна
Чиєсь серденько рве і мандрує.
25.05.24р.