Зваб мене римами й віденським тортиком,
піснею із вершковим морозивом,
зваб компліментом чи жестом галантним,
чи просто еспресо таким ароматним..,
парфумом п’янким із мускусними нотами,
планом утечі раніше з роботи,
голосом тихим, каштановим поглядом,
цілунком у шию, «мурашковим» дотиком,
безсонням у дощ, зорепадом у полі,
дзвінком, щоби аж спітніли долоні..,
бо знаємо точно, не уникнути долі,
де вже занотоване наше побачення -
в цукровому печиві із передбаченням…