All my beloved ones made me suffer burning pain.
My soul was bleeding so I promised not to fall in love again.
Last month I broke my promise though I knew it was insane.
I’ve travelled at the speed of light towards your heart.
We hear each other breathing long distances apart.
I can’t explain my feelings. You know, it is so hard.
I know you’ll never walk away unlike them all.
You’ll never disappoint my tender little soul.
I want to vanish in your heart. Your beautiful black hole.
Іншими словами, неосяжний світ, до якого я прагну інтегруватися, втілився в одній єдиній людині, і тому я лину до неї як метелик на світло. Чорна діра – точне порівняння, оскільки я ладен розтанути в її обіймах! Сюжет нагадує казку про Колобка: «Я від баби втік, я від діда втік…». Ліричний герой позбувся джерел психологічного насильства та зневаги, але судилося йому зачаруватися і з доброї волі присвятити себе поклику емоцій з відчайдушною вірою в їхню доброчинну природу…
Дуже хороший вірш, виразний, змістовний та гарний!
Дякую. Ви, очевидно, неправильно зрозуміли. Мою ліричну героїню неодноразово зраджували, і ось нарешті вона знайшла того, з ким буде щасливою. Діра чорна, тому що так їх називають науковці. Зникнути в серці коханого - тут означає, що він її не розлюбить