По всіх світах тебе шукала,
Тебе у Бога я благала.
Коли вже руки опустила,
Мені тебе доля явила.
Тебе мені доля явила,
Щоб із тобою була я щаслива,
Щоб у душі була завжди весна,
Щоб я не ходила сумна.
Щоб я не ходила завжди сумна,
До тебе стежина мене привела.
Для нас тепер світять зорі в ночі,
А я все дивлюся в твої карі очі.
А я все дивлюся в карі очі твої,
І бачу кохання на довгі роки,
І діток, і щастя, і затишний дім,
Цього усього я бажаю усім.
Надія Гуржій
28.05.2013р.