Війна панує у рідній країні
Війна руйнує всі наші надії.
У когось сина, у когось тата
Лишились двір та рідна хата.
Війна панує, війна лютує
Життя забирає, долі руйнує.
Війна – пощади не знає,
Вона калічить, вона убиває.
Кулі та гради летять кожну днину,
Воїни мужньо захищають країну.
Наші герої відпочинку не знають,
Наші герої рідний край захищають.
Мати в тривозі дзвіночків чекає,
Мама з АТО дітей виглядає,
Молить у Бога дітей захистити,
Молить у Бога війну припинити.
Її молитви Бог ще не чує,
Кожного дня долі руйнує.
Молить у Бога ціла країна,
Боже, хай вільною буде Вкраїна.
Прийміть подяку нашу герої АТО,
Ви нас захищали, хоч тяжко було.
Чи ви добровольці, чи призовники
Для нас ви герої – ЗАХИСНИКИ.
Велика дяка вам захисники Батьківщини!
Хай Бог захищає вас щохвилини!
Доземний уклін вам і вашій родині!
Героям слава! Слава Україні!
Надія Гуржій
20,07,2020р