Забавляється
У небі весняному
Зграйка пташечок.
У піднебессі
Веселиться жайворон.
Цвітуть блавати.
Аж , раптом, бачу
У сутінках вечірніх
Вишень білоцвіт.
Під місяцем
У срібному сяєві
Спить гірське село.
Вечірній туман
Над воду опустився.
Дрімає верба.
Зазеленіли
В полях одвічних трави.
Хмаринка в небі.
Цвітуть фіалки.
Весняний ліс наповнився
Щебетом пташок.
Шовкові трави.
У весняному полі
Цвітуть фіалки.
Граються м’ячем
В дворі сусідські діти.
Полудневий час.
Весняна втіха -
З товаришем зустрітись
Й випити саке.
Смакую саке.
Лежить на дні у чарці
Пелюстка біла.
І колись було:
Милувались квітами
Люди навесні.
Милуюсь сонцем,
Що , ген, за ліс сідає.
День спекотним був.
Пісні співає
Зеленоока Муза.
Гасне літній день.
Легкокрилі спогади,
Немов в музей кохання,
Птахами злітаються.