« А у дворі
то дощ, то сніг...»
Прогноз
Рудіє полум’ям сурьми
опалене опале листя,
у голім вітті вітер свище
осінню арію зими.
Минає ера листопаду,
нова епоха настає
і хто трудився до упаду,
надію має на своє.
Борей дає свої уроки
і... то закінчується газ,
то наші унтери високі
виходять заміж перший раз.
І це нікого не лякає...
ось-ось повіє ост... і норд...
і ясно, що із того краю,
де Ірод – явно ідіот.
Народи – вівці та отари
стоять у черзі на заряд
і скаженіє супостат...
Іуді нині мало зради,
та буйні фарисеї Ради
не оглядаються назад.