Что такое слово, как "паляніца",
Означаєт, я не знаю.
Я живу на піке слави роіссі,
Как і всє, кто мєня окружают....
Нацикі крошат Азовсталь
По телєку так сказалі
Мой прєзідент - царь
Я другого нє знаю
Я живу в бєлгороде
І я в забвєніі,
послєобєдєнєнном...
Навєрноє врєменно...
Я холоп, зато
Хмель вйотся рекой
Как і встарь
Наполняются кубкі мочой
Я тварь,
Какіх описал достоєвский
Лєт назад так двесті
І я на свойом мєстє.
Покушал щі,
Іспіл мочі,
Комп включіл.
Только что то,
Уж больно
Громко,
За окном слишни хлопкі...
Не "хлопкі", а бавовни рядки
Москаль, вчи мову!
Може зійдеш за людину,
Будеш здоровий
В підвал ти зайди,
Бункер свій перевір
Не "комп включай"
А мізки ввімкни
Світогляд свій переверни
Чекають тебе нові враження
Ховай лижі, москаль,
До побачення.