Літа ідуть, а серце не старіє.
Лягає час рівцями на лице.
А я собі казатиму: "Маріє,
Життя, насправді, зовсім не про це..."
Життя - про радість, сховану у грудях,
Яку не змиють сльози, ні дощі.
І доброта, яку шукаєш в людях.
Любов-метелик на твоїм плечі...
А ще про сум. Про осінь і розлуки.
Усе, що наповняє нас живим.
Про вік, говорять, видають ще й руки,
А серце буде завжди молодим...
Старість то лише про тіло . А що стосується інших складових людини , то якщо все життя наповнюєш себе - будеш "на старість" наповненим , а якщо розтрачаєш чи ставишся байдуже - будеш спустошений .
Марічка9 відповів на коментар Ооооо, 22.07.2024 - 16:11
Гарна філософія. Мудро. Вірш чудовий
Життя - про радість, сховану у грудях,
Яку не змиють сльози, ні дощі.
І доброта, яку шукаєш в людях.
Любов-метелик на твоїм плечі...
Чарівний віршик! Шкода, що про сум у третьому катрені, а про радість у другому. Якось би поміняти місцями, щоб закінчити на хорошій ноті! Чарівний віршик!
Марічка9 відповів на коментар Mez, 01.09.2023 - 21:49