Кажуть - мова українська перлами багата.
То навіщо ж нам чужинські матюки вживати?
Вчора дві моїх сусідки за межу сварились.
То по сварці, хто їх чув - за автограф бились!
- Той кілок ще того року стояв оту во!
- Та щоб в тебе пір'я в роті поросло!
Не чіпала я нічого! Ти, нечиста сило!
Щоб швидкою настею тут тебе зносило!
- А тебе щоб нижче пояса зціпило за пупа
І щоб пуп той вилисів як від маку ступа!
- Ну ти бач, яка падлюка! Най ті качка копне!
Дурний тебе піп хрестив! Мерзото, замовкни!
Той кілок ще тут стояв за царя гороха!
Та на ньому, як на тобі, наросло вже моху!
-Забери своє гузно із мого городу!
Не тобі мені казати про мох і про вроду!
- Ну ти й стерво! Та я ж тебе навіть не чіпала!
Ти ж почала про кілок, як у борщ насрала!
- А щоб тобі повилазило! Кілок був за крока!
Щоби тебе колька вколола у бока!
- Обіцяла ж ти вже більше в мій город не лізти!
Та, як кажуть, зарікалася свиня більш гімна не їсти!
- Поцілуй собаку в *** Я стою на свому!
Той кілок був метер ближче, біля твого дому!
- А щоб тебе грім побив! Щоб злидні обсіли!
- Щоб твоєю пикою просо молотили!
Стули пельку! Тьху на тебе! Думаєш вщіпнула?
Дуля з маком! А щоби тебе муха вбрикнула!
Ще б сварились... Та сусід: "Жінко! Швидко в хату!
Те, що в казані кипіло - почало шкварчати!
Що ти кажеш!? Підхопилась, сплеснула руками.
Будем їсти, значить , борщ нині виделками!
Валентина Дацко/Урода
19/05/2023