Купаються в небі хмаринки перисті.
Дурманить духмяний бузковий туман,
На день Перемоги, в цей день урочистий,
Побачитись з другом іде ветеран.
Болять старі рани,іти важкувато,
Чи буде нагода ще,хто його зна.
Так хочеться другу сказати багато,
Бо може в житті це остання весна.
Приспів:
Бережімо і шануймо ветеранів!
Їх такмало залишилось поряд з нами,
Стали свідками вони страшних подій,
Молодими йшли вони на смертний бій.
Під ногами все горіло і гуло,
Вони вижили усім смертям назло,
Їх так мало залишилось поряд з нами.
Бережімо,бережімо ветеранів!
Заждався солдат,тільки друг нез"явився,
І серце стиснулось,,відчувши біду.
Для друга назавжди вже час зупинився,
Лиш шепчуться журно берізки в саду.
Скотилась пекуча сльоза ветерана,
Розсипалась сріблом,скропивши полин.
Вже стали його побратими вітрами,
Лиш він серед нас залишився один.