Твої руки торкалися струн…
Огортали її так ніжно…
Ніби десь в глибині чули стук…
Або бачили стан її грішно…
Відбиток із диму – вдих…
Нагорода від тебе за голос…
Кілька митей з тобою вдвох…
Проростає любові колос…
Хочеш на неї тату…
Й щиро його малюєш…
Та зрозумів не ту…
В голосі потім почуєш…
Твої руки торкалися струн…
Тепер я торкаюся їх…
Твій подих, а також сум…
Мені залишивсь на них…
30.12.06р.