День ,тиждень, місяць, рік...
Від смерті у нас немає лік.
Вони біжать ,ідуть ,летять...
Час не стоїть і не хоче стоять.
Життя коротке й дається лиш раз
І не важливо чи це добре для вас.
Сто сорок років – мільйон це годин,
Багато сьогодні пішло вже хвилин.
Всі будні дні я ходжу на роботу -
Ой ахахах , так я маю турботу :).
З восьмої до вісімнадцяти я
Нецікавим займаюсь ,але ж в мене сім*я…
Життя роботодавцеві відаю я своє
За декілька папірців, - а цікаво тут смисл Є ?
Ну звісно, про це писав я раніш
Та ладно про це поговорим пізніш.
Багато є музики в нас на землі,
Всю послухати - часу не хватить мені.
Та альбомів десь сорок мене все чекають,
А місяці собі тихо й тихенько минають.
Фільмів , книжок й остального хватає,
Знов ахахах ,вірша назви немає.
На це все добро…
Вернімося знову до того старого.
Відав би ти час свій за мерса нового?
Хіхі та питання стоїть тут в роках,
А можливо в десятках…
Всі поспішають ,в всіх якісь справи,
Незрозуміло для чого і для якої забави.
Ти мій читачу спісиш я це знаю,
Ну блін вже дозволь я свій вірш дочитаю.=)
Від чогось втікають багато людей
Можливо біжать від власних ролей.
Не знають від чого біжать і до чого,
Для них главне рух, «він цікавий» от чого ! :)
Мене ще цікавить питання таке .
На що так багато годин моїх йде????
Можливо пора перестать тим «страдать»,
Що час мій частенько стає убивать.
Переписка в Інесі і телепрограми
Все інше "пусте" і дурні мелодрами.
Аналіз зробивши чудового дня
Я зрозумів :
Щотижня десятки годин забирає «фігня».
Біг сорі канешно що так це назвав,
Та слова влучнішого не підібрав.
Задуматись просто я хочу щоб ви :
А краще можливо було б щоб на інше години пішли…?
Як на мене життя й закоротке для того,
Щоб думками вбивати себе самого.
Своїм песимізмом ,негативом і страхом,
Заздрістю ,ревнощами й іншим не благо.
Думати так – я себе не люблю,
А ось цього не зможу, а цього не зроблю.
Не потрібен нікому такий ось твій погляд,
Щоб «вижити» краще б змінити світогляд.
Час свій цінуй й не марнуй на дурне.
Зрозуміти й не встигнеш, а життя промене .
Радій кожним днем поки ти ще живий,
Все ж прекрасне життя коли ти молодий.