Поглянути в останній раз на тебе,
Щоб віднайти тепло в твоїх очах.
Полинути від щастя десь на небо,
Злетіти якнайвище в своїх снах.
В обіймах потонути і забути,
Що лиш хвилина залишилась до прощання.
Та так любити як ніхто і зрозуміти,
Що тільки ти, лиш ти моє кохання...
Пройде цей рік, цей рік тривожного мовчання
Надворі як раніше буде осінь...
І знов як вперше оживуть мої бажання,
І срібні крапельки з очей неначе роси...