Наді мною тиша скрізь,
Небо в зорях, повен місяць,
Дощ в мені неначе пісня,
І болю вже нема.
Стиснув холод нам світи,
Ми спалили всі мости,
В прірву хай собі летить,
Я вільним знову став
Від зла і від добра.
Моя душа була на лезі у ножа.
Я би міг тобою бути,
Я би міг усе забути,
І любов стискала б груди,
Та це є лише гра.
Вітер віє за спиною,
Голос твій вже не зі мною,
Коли марив я тобою,
Жага що спопеляє,
Божеволів, так буває.
В моїй душі для тебе місця вже нема.
Я свобода, я на крилах в небесах.
Я свобода, я забув що таке страх.
Я свобода, вітер став мені як брат.
Я свобода, наяву а не у снах.
Наді мною тиша скрізь,
Небо в зорях повен місяць.
Світло у мені мов пісня,
Я вільним знову став.
Я є вільний від любові,
Від ворожості земної,
Від написаної долі,
І від кайданів що зламав,
Від зла і від добра…
В моїй душі для тебе місця вже нема.
Я свобода, я на крилах в небесах.
Я свобода, я забув що таке страх.
Я свобода, вітер став мені як брат.
Я свобода, наяву а не у снах.
18.04.2012