Відкрий океан у своїй чашці із безлічі обіцянок і сотень нездійснених мрій.
Сплюндруй його грудкою солодкої фальші чи гордості - що тобі до смаку.
Залиш біля замерзлого вікна свій океан із безлічі обіцянок і сотень нездійснених мрій. Нехай холоне.
Поки твоя, мерзенно брудна душа, тоне в океані із тих самих обіцянок і сотень нездійснених мрій.
Додай, вже до холодного океану, краплю п'янкої несправжності. Розбав із стереотипами про буття.
Давися тим холодним океаном, що сам собі заварив.
Заливайся сльозами і болем про, марно прожите, життя.
Але пам'ятай, ти САМ відкрив для себе той океан із безлічі обіцянок і сотень нездійснених мрій...