Скоріш за все, я зустрічаю весну по правилам,
Принюхуючись до п'янких ароматів дерев,
Я тримаю в руці не білет на фільм "провалено",
А долоню, яка стала стартом інших новел...
Мої пригоди починають оновлювати свій сюжет,
Де повно рядків давно мною проклятих.
Її поцілунок тепло мого серця збереже,
А я далі буду складати сценарій "закоханих".
Ось тут я запишу гарний комплімент- метафору,
Яка пояснить всім прекрасний погляд "кавових" очей,
І теплий промінь сонця впаде на мене зранку,
Нагадуючи світло місяця і бескінечності ночей.
Її обличчя відкарбувалося у пам'яті клеймом,
І гріє посмішка вже не самотніми ночами,
Дістав по голові новозбудованим мостом
Який з'єднав наші сердець удари.
Ось і написаний початок любовної історії,
Навколо передзвону келихів мелодія,
Вже майже досягнувши таємного Саторі,
З останніх сил я видихнув - VICTORIA.