З тобою я мов латексфауна -
Цензура пішла курити.
Мене в тОбі всьо устраює,
Найбільше як ти гладиш литки.
Приємні, солодкі пахощі
Розносить слухняно вітер.
Мене лиш не дуже устраює,
Що хтось вже із тебе випив.
Не все, ще мені лишилося
Та все ж то не дуже приємно.
Неначе з моєї банки
Хтось ложкою їв варення.
Неначе на моє місце,
Яке я ретельно гріла.
Якась прохолодна жіночка
Ввірвалась і нагло сіла.
І хай би собі сиділа,
Таке вже колись було,
Але ж я у тому кріслі
Лишила своє тепло.
Мене в тОбі всьо устраює,
Все інше - проблеми цензури.
Тебе я уже помітила,
Тож хай і не милиться - дура!