Я мінорну заграв домінанту
На натягнутих струнах гітари
Є натхнення - немає таланту,
Ця мелодія лине у хмари,
З під землі виринають примари,
Що являлись у снах музиканту,
Де жорстоко його розстинали,
За думки притаманні педанту,
За неспинні із друзями чвари,
У яких за дурниці палали...
Я мінорну заграв домінанту,
Я біжу по пустому бульварі ,
Я тікаю від власних же марев,
Біжучи у те місце , де світло,
Де немає холодного вітру,
Що навіяв минулі кошмари,
Я для себе же вигадав кару,
Так і треба мені ,делетанту:
Я мінорну заграв домінанту.