Ми народжені для ролі долі
Імпровізуємо не знаємо сценарію
Ми створюємо мистецтво нового творіння
Коли одне серце в нас - а друге на небі.
Зірки господарів своєї долі і свого життя
Під маскою макіяжу ще ховаємо обличчя
І граємо, граємо, граємо завжди неймовірно
Створюючи виставу, котру ти Боже знаєш.
Актори є глядачами
Глядачі акторами
А я поміж вами
Щодня бачу, що -
На сцені є пусто
І лише велике люстро -
Тло до гри
Дає нам ілюзію
Що хтось є на сцені
А це у відображенні ми.
Актори у печалі, вже закінчується прем'єра
Завтра світ поглинуть тисячі афіш
Бо це агонія герой помирає
То ж квіти, оплесків не має, але є хвилина тиші.
Чим більше глядачів, тим сильніші враження
Вірні театромани прибирають з повік сльози
Запала завіса, темнота на сцені
Скоро велику роль створить хтось інший.