Ти – принц… єдиний і коханий мій.
А я – твоя, лише твоя принцеса…
Кохання наше лине в піднебесся,
О принц… єдиний і коханий мій!
Ці почуття, неви́мовно чудесні,
Торкають серце в сподіванні мрій.
І я твоя, лише твоя принцеса.
Ти – принц… єдиний і коханий мій…
Ти тільки сумніватися не смій…
Кохання наше – світле, чисте плесо,
І в серці забринять казкові весни –
Бо не страшний коханню буревій.
Удвох пройшли крізь самі гострі леза –
Не бути тут історії сумній,
Кохання наше – світле, чисте плесо,
Ти тільки сумніватися не смій…
Так серед днів буденних та подій –
Цій казці мимоволі усміхнешся,
Бо я у ній – закохана принцеса,
В полоні вже далеких наших мрій.
І, незважаючи на труднощі та стреси,
Кінець щасливий в дивній казці цій.
… За руку лагідно до мене доторкнешся,
Ти – принц… єдиний і коханий мій…
(Малюнок - інтернет.)