Ота вільна любов ,що розкутість несе,
прилетіла в село, котить хвилею,
і сусідка моя ,що новини пасе,
збилась з ліку уже сходить піною.
Щогодинні прогнози видає ОБС,
попід хати побігли доноси,
у сльозах слабаки,а у інших лиш стрес,
бо цей вірус любовний все косить.
Була кріпка сім"я і у шлюбі давно,
раптом жінка рвонула наліво,
чоловік не стерпів до кумасі пішов,
і тепер поміж ними знак рівно.
А оцей зовсім скромний теж залетів,
знайшов любку з далекого краю,
а для жінки старинний мотив:
"Я тебе і дітей не кохаю.
Чомусь ферма інтригами тільна,
кожний день несе новий сюрприз,
дві свинарки гульнули із циганом,
і тепер в них потрійний союз.
Інший двох своїх діток і жінку,
проміняв на трьох хлопчаків-лобуряк,
закохався в худеньку лозинку,
та "причіп" не потягне ніяк.
На багатство Віталька запав,
біг як лось до хтивої діви,
він раніше лиш їв і спав,
а тепер від роботи скиглить.
Тесть у плуга в полі запріг,
на городі ним править теща,
він раніше і думать не міг,
що в любові є зуби і клешні.
Упроцентах зовсім небагато,
але ж вірус і ліків немає,
в когось сльози,а в іншого свято,
в той вогонь хтось дрова підкидає.
Я моралі читати не буду,
бо присутнє тут слово-любов,
з кимось грається,з іншим блудить,
різні групи ,і різна в нас кров.́