Війна вже близько... зовсім-зовсім,
Не та... що вісім років поспіль...
Повномасштабна - більш страшна!
Й пишу вам, Друзі - я листа:
Не буду я - нікуди відступати...
(Поки є сили - бій тримати)!
Моя там смерть - де і життя!
...подяка Вам - за зліт буття!
Живіть щасливо - й майте сили...
Тримати сонце - замість зливи!
Тримайте долю - за хвоста!
...хай буде радість - золота!
Брати мої... Нік, Пол і Рокі* -
Подяка вам... летить глибока
(від того, хто - колись був Філом,
Та є Філософом - в злій днині)!
-------------------
*Хто пам'ятає шкільні прізвиська - той має Силу! ;)
Ситуація на фронті (і не тільки - в зоні АТО/ООС) - стрімко розвивається, хто зна - може вже ніколи з більшістю з вас і не побачусь! Тож... Дякую за ДРУЖБУ - за дитинство, юність, молодість... і - сьогодення!