А зорі сьогодні дуже близько,
Здається, тільки руку простягни
Й торкнешся їх, сяяння іскристе
В душі запалить радости вогні.
Цієї ночі зорі неймовірно гарні,
Дивилася б й дивилася на них,
Але на співчуття чекати марно:
Віщують нам на ранок холоди.
Аж раптом промайнула небом
Зоря, що пожаліла нас, людей.
Я ледь успіла мовити про себе
Бажання - зорі, яка вже не зійде.
Хоча записані слова у книзі долі,
Що загадала - нікому не скажу,
Інакше не здійсниться те ніколи,
А я не хочу змарнувать зорю.
І мовчки я чекатиму на диво,
На подарунок від долі та зірок:
Сіяє сонце після страшної зливи,
Позаяк усьому є свій час і строк.