Пензель думок і чуттів акварель
На тлі символічно-уявного мрева.
В кожній краплині живе Агідель –
В тере́нах безмежних у мріях рожевих.
Сила її життєдайна дощем
Стікає на землю з небесного глека –
Зцілює душу, вгамовує щем,
Рятує від спраги та живить у спеку.
Ро́сяно-тра́вний готує коктейль,
Насичує простір у подиху раннім.
В кожній краплині живе Агідель –
Богиня води у блакитному вбра́нні.
03.07.2024
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––