Шукав я тебе на космічних алеях.
На мріях роками між зорями мчався.
Мені так самотньо без ласки твоєї,
А дні пролітають, зникаючі в часі.
Чекаю тієї щасливої миті,
Коли ти обнімеш, "Люблю" прошепочеш.
Ще маки квітують, купаються в житі,
І манять закоханих в зоряні ночі.
Надіюсь, зустрінемось: літо ще гріє,
Палкий поцілунок мені подаруєш.
До тебе так хочу, аж серденько мліє.
Воно тебе кличе, прислухайся... "Чуєш?"
Прийдеш, доторкнешся до мене рукою,
Не треба нічого при цьому казати,
Той дотик візьму я на згадку з собою
І буду наступної зустрічі ждати.