Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Каминь: Путінська церква -Софія і Машка. - ВІРШ

logo
Каминь: Путінська  церква -Софія і Машка. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 12
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Путінська церква -Софія і Машка.

Софія напишу тобі, бо є надія на перемогу над пуйлом та його рюцким миром,та гнилезними лжецерквами,в яких пердолили постидно Машку,та Христа  живого розпинали.Ти не забувай що Хутін хоче знищить кожного українця,загинуло вже сотні тисяч в цій війні.Не забувай ,що Диявол тебе вслід за Маріею ,хоче знищить духовно через секс з трупними мухами, та прийняття Содому американського.Прийняття світу ніколаїтів- котрих Бог ненавидить.книга одкровення апостола Івана 2-15.Саме про знищення,мироугодників що моляться за римську-безбожну владу, отримував слово. Після  останньої контузії рік пролежав хворий,потім майже рік розхожувався,втома,сонливість.Тільки зараз можу працювать майже кожен день,процентів на 50 востановився,а краще вже не буде,міна в півтора метри від голови розірвалась.То коли валявся як бірюк спав по 12-17 годин в день.В цей час отримував багато пророчих снів,списав 3 щоденника,про грядущі катастрофи та знищення пуйла ,зі всім його рюцким міром,знищенням брехливої церкви блудниці.Планував що перші неприемності будуть на 2 рік війни.Тепер знаю що на 3,молюсь,та плекаю надію.Воюю тепер в добровольчому підрозділі,по мірі сил.
 Їнформації дуже багато ,та реальних фактів роботи Всевишнього було мало.Знаю що великі катастрофи не почнуться без декількох незначних смертей,в котрих проявить себе Великий Суддя.Це смерть нехорошої женщини------ ---- та примітивного тюфяка -------.--------.19-- р.н. Якщо це станеться ,тоді точно можна знати наперед, про те що меч над римським-рюцьким  сином погибелі вже піднятий.Ці дві смерті мають статися до березня 25 року,а в березні путін.
Центурія 1 катрен 23. Провіщень Нострадамуса про знищення антихриста. 
На третий месяц встанет Солнце,
Свинья и Леопард на Марсовом поле (марс-март- березень-по французки)встретятся для битвы,
Усталый Леопард направляет в Небо свой взор,
Видит, что вокруг Солнца кружит Орел.

На Каліфорнію буде більше ніж один біг ван землетрус.
Центурія 9 катрен 83 .
LXXIIL
Солнце в двадцатом градусе Тельца /10 мая/:
произойдет такое сильное землетрясение,
Что большой театр,(райони Голливуда)- полный людей, будет разрушен.
Воздух, небо и земля потемнеют, станет пасмурно,
Тогда неверные обратятся к Богу и святым.
Пишу бо трапилась визначна річ.Ще 2022 року отримував слово про свого друга ----  -----.Раз 5-7-8 снів смутної тематики,що він дасть якісь підказки.Тоді він був ще живий,пішов в армію ,стояв на 2 лінії.Найшов про нього запис,вул 8 марта,поминки в барі,-====.===Також ---- та   його батько -----,що помер давно ,наловили багато риби.Отримував про 6 місяць,щось має відбутись,та цифра --- і слово бам...Не зрозумів тоді підказки Духа Святого. ---.06.24-осколок залетів йому в голову,аж вся голова стала чорна.Всі його колеги залишились живі.Був на його поминках,в тому барі-ресторані.Він перша сходинка,скоро мають бути і інші. Набери в гуглі,----------,місто ---------.
.То кажучи між нами,цей друг---- був досить таки неправедним.У його батька був дім біля Дніпра,прямо на самому рибному місці.Навчав його ловити рибу на сітки.Було нам по 16-18років,він старший за мене.На рибацьку базу, він привозив місцевих девок побухать,погулять.То одного разу йому сподобався свальний гріх,одну девочку з напарником  декілька днів шпилили,один спереду інший позаду..Девочці було років 17-18 ,була маленька та худенька,та все вона поривалась щоб я ліг з ними третім,одночасно.Бо вони були худі як глистюки,а їй хотілось спортивного хлопця,щоб  мязи були в їх свальній групі.Я вже тоді був віруючим,звичайно їм відмовив.Потім  як не стало ціеї девочки,то його напарник намовив привести його  жінку,щоб лягла  посередині.Та не захотіла і з шоку пішла в березні, в Дніпро топитися.З під криги її витягнули,не знаю чи вмовили на груповуху,але піздніше ці петушки побилися.
Через деякий час, у мене зявилася свій дім для  ловлі  риби,то й ми не пересікались.Він як взнав, що я твердий у вірі християнин  ,начитаний,цитатами з Біблії сиплю,то шарахався від мене як чорт від ладану,як ти із Машкою.Було йому неприемно зі мною перебувать поблизу,його гріхи пекли йому.
А ще була історія, років в 20,він випивав з колегами в ресторані,та по пянкі , предложив  якомусь товаришу розділить його жінку,на всю развеселу компанію.Той йому навішав тумаків на голову,а так як він був чахлий від народження,то ледве його в лікарні відкапали.Після цього він замкнувся в собі,кинув рибалку,та програв всі ці роки,весь час в компютері, дитячі ігри.Але найголовніше що до Бога він не прийшов.Те що він загинув за Україну його поважаю,всі ми грішні, та з Богом треба мати мир.Отримав після звістки про його смерть,такий сон.Що Всевишній залишив мені життя,тільки через те ,що я хочу трудитися для Божого Царства і побачив нові ,сучасні міста в Україні,що побудують в майбутньому вільні люди.
То підказки він дав,перше -це шостий місяць,в якому помер,катастрофи на блудницю Москву.Та листопад, в якому він родився,там можливо будуть перші катастрофи на світ 2024 року?Також дати смерті ,та народження його батька.---.----.
У Нострадамуса підписаний лист до короля Генріха-27 червня.Рік змії 2025 року.
Про рік змії,Нострадамусом  указано також в цьому пророчому листі.
 Однако я льщу себя надеждой, что мне удастся предсказать, что случится в странах, градах и весях, а также, что произойдет с их властями. Особенно важными по отношению к сегодняшнему марта 14 дню 1557 .1557 рік -рік змії.
 Тогда же Ветхий и Новый Заветы будут поруганы и преданы сожжению. Антихрист станет князем ада. Христианские страны и враждующие с ними государства атеистов на 25-двадцать пять лет вступят в полосу войн, конфликтов и битв. Города, селения, замки и другие строения будут разрушены и сожжены. Кровь обильно польется, не только воинов, но и дев, и женщин, и вдов, которые будут обесчещены. Головы грудных детей будут разбивать о городские стены. И столько зла принесет Сатана — князь ада, что мир долго еще будет лежать в запустении.
 Тут вказаний рік коли буде знищений антихрист путін.
 Под его властью начнутся еще более жестокие преследования духовенства, и продлятся они три года. Тот, кто обладает высшей властью над воинствующей церковью, впадет в вероотступнический соблазн. Претерпят гонения все богослужители, и святые, и верующие, и чтители закона Божьего: кровь их прольется без меры.3 роки, тут вказано за повномаштабну війну 22-25рік.
В своем послании сыну Цезарю Нострадаму несколько лет тому назад я открыто заявил, что не все сказанное мной является предсказаниями в полном смысле этого слова. Но в данном послании, Сир, содержится описание великих и чудесных событий, которые узрят наши потомки. Астрологические вычисления, проведенные в соответствии со Священным Писанием, позволяют мне утверждать, что гонения на духовенство будут происходить по воле северного владыки, пребывающего в союзе с восточным правителем. Они продлятся 11 лет или около того и прекратятся после падения северного владыки.
11 років, тут про гібридну війну 2014-2025 року.Війна між рашистським антихристом пуйлом та християнською Україною-Генріхом буде йти до 2025 року.


 Софійка,прекрасна мила овечка. 
Символ моєї любові,ніжного сердечка. 
Ти маєш бути завжди як янгол,
 В праведності утвердитись як архангел.
Світле  створіння,у Царстві Божому твоє коріння. 
Знай,що Білушка-американцям не секс ігрушка.
Вона лиш в  Господі, у вічність прироста. 
Ти голос істини добре почуй.
Щоб не настиг тебе содомським хрю-хрю-хруй. 
Могильна муха тебе не запліднила. 
Опаришів,черв'яків Содому-Гамериканського,щоб не вродила. 
Х2яку паршиву смоктати не смій!!! 
За це тебе кара настигне, Відбудеться крах твоїх мрій .
Блудниця Машка тобі не взірець.
Біг Ван скоро гряне,машкоблуду капець.
Грубіяном Андрія називати не треба.
 Він правду говорить,іде що із неба.

Памятай про долю Лота,
що хотів жити по современному,в Содомському болоті. 
Жінка його від звичаїв місцевих геть з глузду зїзджала . 
Назад хотіла повернутись, навіки камнем стала. 
Чорти її в пекло забрали. 
Лот тоді з  дочками злигався в печері,
алкоголізмом йому зняло дах,винесло двері.
 Нерозумні були у нього дочки,народ зачали від батька.
 Погані люди з них вийшли Амона і Моава. 
Пропав тоді праведний Лот ,не повірив Аврааму. 
Содомська Америка його згубила,набрався вічного сраму. 
Тобі я багато разів казав,нагадував Боже слово. 
Аж розлютилось лице твоє Софіє,коли казав слово Боже  сурово. 
Що не буде майбутнього у землі де геї та лесбійки.
 Женяться та виходять заміж,під крики.
 -Я восхищась,восхищаюсь американской жизнью! 
Пришелепкуватої еврейки- українки,нерозумної Марійки. 
Що кацапам кровавим яйця лизала,всі Божі заповіді порушила.
Стала примітивною королевою  апокаліпсиса,гамериканського карнавала.

Памятай що там Голлівуд пропаганду блуда,позорно в світ являє. 
Мільярди богохульств відкрито в небо посилає.
Церкви місцеві Царства Божого на землі не будують. 
Трудяться на царство сатани,для нечистої влади — збоченно гарують. 
Тримайся від них подалі,в них немає майбутнього,істиного сутнього. 
Памятай ,коли з 2014 року йшла окупаційна рашистська інтервенція. 
У гавнопомазанників америки ,до влади пуйла йшла любовна тенденція.
 -Не все так однозначно,говорили они.
 Христианам с волками жить-по волчьи выть.
 Русские писатели оправдали грехи России! 
За это,русский фекалоидный бог,в книгу мертвых записал их имя.
Когда кацапы плясали на украинских костях.
Они примирительно говорили.-Сейчас все так делают.
Когда кацапы ели кровянку из людей.
Они говорили.-На здоровье,не поперхнитесь.
Пусть русские братушки человеченой отобедают.
Злу и пороку аналоговнет,процветает в мозгах имперский бред.
 
Виявляеться по їх Біблії можна злу коритися. 
Фекаліями римської влади,позорно в світ умитися. 
Отака там церква- американо-славянська. 
Упиряча церква,шалава вавілонянська. 
Мокша московская-блудница сидящая на водах многих. 
Кузькина мать-мать черноты ихней.
 Рассеюшка безбожная. 
А тепер ти там ,в їх церквах скачеш в короткій юпці. 
Аж юпка вгору задираеться,танцюеш на содомській дудці.
 Знову тобі розказувать,повторить ,яка у содомітів ціль? 
Що у Содомі будуть робить з тобою. 
Гострою шпагою прокнута курка- гриль. 
Нанизана на нитку душа як молитвенні чотки. 
Перебирає їх чорна рука,голубить,ласкає брехливі глотки. 
Що визнали нечистого,словами лукаво промовляють. 
Кажуть що Бог любить Америку.
Правди ніц не знають. 
То буде їм справедливий Суд,справедлива кара. 
Порветься струна,прерветься мелодія ніколаїтів.музика безбожного угара. 
Бо ніколаїтів ненавидить Святий Бог.(книга одкровення від Івана 2:15).
Чаші гніву проллє він в силі.
Рід лукавий,згадай що він зробив Содому і Гоморрі.(книга пророка Ездри3:5). 
Смола з людей застигла і попіл на горах в Сигорі. 
Не забувай,що там твоя родичка Марія.
Продалась, так як ти хочеш продаться. 
Віддалась,позорно чорту кривому, на камеру злигалась.
Аж кишки кроваві показала,коли родила гомункула від чорта.
Втрачала на відео девственность. 
Стала подстилкой русской з4лупки, 
Хизувалась соітіем з Дияволом.
Прелюдием к грядущим Биг Ван,землетрясениям -мясорубки. 




ID:  1019865
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 13.08.2024 13:44:56
© дата внесення змiн: 10.09.2024 23:45:47
автор: Каминь

Написано автором з використанням штучного інтелекту

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (154)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  Бутылка
ixeldino: - Пляхан, СкляЖка
Синонім до слова:  говорити
Svitlana_Belyakova: - базiкати
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Под Сукно: - ти
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Под Сукно: - ви
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Под Сукно: - ти
Синонім до слова:  аврора
Ти: - "древній грек")
Синонім до слова:  візаві
Leskiv: - Пречудово :12:
Синонім до слова:  візаві
Enol: - віч-на-віч на вічність
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Enol: -
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
x
Нові твори
Обрати твори за період: