Другій Особі Св. Трійці, Христу,
і Духу, Третій Особі Св. Трійці,
присвячується з любов’ю
Й чого б не кинути
всесвітні чемодани глупотИ:
політика, релігія!
без ручок
які незносно
нести –
і! — Вознестись!!
Все одно ж над пісочницею
до незвіданих
висот — Висоти —
вознестись!!
так щоб очі уяви
не встигали
дітям і Богу —
в очі — местИ…
Президентам —
золотая в сині оса!!!
сонцем позолочена в крилах —
пробійник-оса —
зубками їхніми недопрокушена. — Асса!!
в Богом наллятому —
внутрішньому
озолоченні
як — я небеса написав!!
Піднестись! —
щоб
світ в тебе розв’язки переписав…
ліжками?…сніжками?
духом піднестись!! —
а в світлі? —
радість!!
і в Світлі — Краса!!
й
хто би
це щастя…
світам — наперстав??
дух мій —
не зник
то орел… то солодка бджола…
то оса!..
03.10.2024 , з причастям! —
05.10.2024;
Київ —
третій вибір Богородиці