Він вийшов щойно з буса,
Зупинивши біля смітярки.
Хотів йти потреб курсом,
Чорна обгортка цукерки.
За кілька метрів він упав,
Фігура вирівнялась на землі.
Не йшов би, певно не знав,
Що тут його життя кінці.
Швидка прибула терміново,
На жаль засвідчили смерть.
Котра настала так раптово,
Зупинила життя круговерть.
Син курив надто багато,
Дружина була в риданнях.
Плачі сумні, страшнуваті,
Тяжкі жінки страждання.
Лежав під весни сонцем,
Всі очікували дій слідчих.
Вражала слідча спокоєм,
Повезли до моргу рідні.
4 березня 2024 р.