Вино наодинці з сумлінням -
Це ще вчора здавалось фантастикою.
Колись було достатньо вміння
Випивати на двох "радянське".
Між стратегією та тактикою
Існує таки відмінність:
Ти захочеш мене повернути,
Але спершу кохатимеш іншу...
Де наш протест, де наші Крути?
Здались без фінального бою,
Наша формула проста -
Більше меду, менше болю.
Без мене легко, мусиш визнати,
Але чи буде ще так солодко?
Відкривати незнані світи
Й поглинати розчинені дотики...
Встановлюй код, міняй замки,
Я і весна - ми на порозі,
Ми тут, щоб знову нагадать
Про те, що ти змінить не в змозі!