Моя солодка,чиста мрія,
Моє ти сонце золоте.
Від тебе щиро шаленію,
Шукаю в інших лиш тебе.
Мій синьоокий,ніжний подив,
Мій тихий спокій у душі,
Неначе вітру ніжний подих
Мені являєшся у сні.
Моє бажання дивовижне,
Моє ти щастя і мій сум,
Коли говориш ніжно-ніжно,
То задіваєш дивних струн.
Моя солодка,чиста мрія,
Моє ти сонце золоте.
Моя щаслива,люба дія,
Яка дала мені усе!